Ga naar hoofdinhoud
Chlorophytum Comosum transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte25 cm
Chlorophytum Comosum
Chlorophytum Comosum
Lengte check
Groen Zonder Moeite

Maak plaats voor je nieuwe, makkelijk te verzorgen vriend: de Graslelie. Dit is geen doorsnee huisplant. Met zijn lange groenwitte bladeren, die als een waterval naar beneden vallen, en het vermogen om spontaan kleine "baby's" te broeden aan het uiteinde van zijn bloeiende loten, is dit een plant die je verrast en vermaakt. Een uitstekende keuze voor zowel beginnende als ervaren plantenliefhebbers.

De verzorging van de Chlorophytum Comosum is een fluitje van een cent. Plaats hem ergens waar hij helder, indirect licht kan vangen, maar bescherm hem tegen de middagzon, die zijn bladeren kan verschroeien. Hij houdt van een slokje water als de bovenste paar centimeter van de aarde droog aanvoelt, maar is vergevingsgezind als je een keer vergeet water te geven.

Veel water nodig
Sterk luchtzuiverend
Licht, geen direct zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 25 cm
12 cm
2100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom