Ga naar hoofdinhoud
Chlorophytum Comosum transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Chlorophytum Comosum
Chlorophytum Comosum
Chlorophytum Comosum Close-up
Lengte check
Overduidelijk een groene plant

Deze plant heeft meer dan een paar kenmerken. Niet alleen is de Chlorophytum een kei in alsmaar doorgroeien, ze zuivert ook nog eens alle lucht in je huis! De bladeren zijn groen met lichte strepen in de lengte. De persoon die de naam heeft bedacht krijgt de prijs voor originaliteit; de betekenis van Chlorophytum is namelijk letterlijk ‘Groene Plant’ in het Grieks. In Nederland staat ze bekend als de ‘Graslelie’.

In wat voor pot je de Comosum ook stopt, ze zal er altijd overheen hangen. Dat is de charme van deze huisgenoot. Deze plant houdt enorm veel van water. Laat de wortels dan ook nooit helemaal opdrogen! Meestal is twee keer per week een beetje water voldoende. Af en toe een sproeibeurt is ook geen overbodige luxe voor de Chlorophytum. De bladeren kunnen dan nog beter het zonlicht opnemen!

Bij het zoeken naar een plekje voor deze ‘groene plant’ is enkel direct zonlicht een no-go. Op elke andere plek in je huis is de Comosum ruim tevreden. Als je haar goed verzorgt zal ze je belonen met schattige bloemetjes en een über-schone lucht!

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 1 review
Veel water nodig
Sterk luchtzuiverend
Licht, geen direct zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm
17 cm
3200 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom