Ga naar hoofdinhoud
Chlorophytum transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte25 cm
Chlorophytum
Chlorophytum
Chlorophytum Unique selling point
Lengte check
Het Bungelende Bos

Deze hangplant is een echte groene golf, met lange, sierlijke bladeren die speels naar beneden bungelen. Ze komt uit de tropen van Zuid-Afrika, dus ze heeft een avontuurlijk karakter en een exotisch uiterlijk. Het meest unieke aan deze plant is dat ze kleine 'babyplantjes' produceert die vanuit de hoofdstruik groeien, waardoor ze een speelse en dynamische look krijgt. Deze 'baby's' geven de plant een bijzondere uitstraling, net als een spin die haar kleintjes draagt.

Wat betreft de verzorging, ze is eenvoudig te onderhouden en behoeft geen speciale behandeling. Ze is blij met een plekje waar ze kan hangen in indirect zonlicht en heeft regelmatig water nodig. Qua temperatuur is ze heel flexibel en kan ze groeien bij temperaturen zo laag als 2 °C, hoewel ze het liefst verblijft in een warmere omgeving van 18 °C tot 32 °C.

Veel water nodig
Sterk luchtzuiverend
Licht, geen direct zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 25 cm
15 cm
3025 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom