Ga naar hoofdinhoud
Citrus Calamondin transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte25 cm
Citrus Calamondin
Citrus Calamondin
Lengte check
Fruitige Sfeermaker

Een plant die altijd een zonnig humeur uitstraalt met zijn kleine, ronde, oranje vruchten! De miniatuur mandarijntjes van deze Citrus Calamondin zijn het resultaat van een unieke combinatie: de mandarijn en de kumquat. Hoewel ze er heerlijk uitzien, zijn ze meer decoratief dan eetbaar. Maar wees gerust, ze brengen een vleugje citrusgeur en een vleugje zon in elk huis!

De Calamondin is een plant die met een beetje liefde en aandacht flink kan floreren. Hoewel het een citrusplant is, houdt de Calamondin niet van direct zonlicht. Een plek met indirect zonlicht of halfschaduw is ideaal. De plant houdt van een gelijkmatig vochtige grond, dus zorg ervoor dat de grond tussen de gietbeurten door nooit volledig uitdroogt. Overweeg om de plant in de zomer wat vaker water te geven, als de omstandigheden droger kunnen zijn. De Calamondin is niet winterhard. Als je hem buiten zet, breng hem dan voor de eerste vorst weer binnen waar hij prima kan overwinteren bij kamertemperatuur.

Gemiddeld water nodig
Licht luchtreinigend
Veel indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 25 cm
15 cm
3800 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom