Ga naar hoofdinhoud
Clusia Princess transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte35 cm
Clusia Princess
Clusia Princess
Clusia Princess Vooraanzicht
Clusia Princess Bovenaanzicht
Clusia Princess Close-up
Clusia Princess Sfeerbeeld
Lengte check
Een prinsessenplant

Oorspronkelijk komt deze koninklijke plant uit de Caraïben, maar daar wordt de plant als onkruid gezien en niet als de koninklijkheid die ze is. Ze staat ook wel bekend als de Signature Tree of de handtekeningenboom. Niet omdat ze zo graag haar handtekening uitdeelt, maar omdat je gewoon in het blad kan schrijven zonder dat deze doodgaat! Het blad blijft namelijk gewoon doorgroeien.

De bladeren van de Clusia kunnen tot wel 20cm groot worden. Kleine plant, maar grote daden (lees: bladeren). Deze plant houdt van een vochtige grond, zonder dat er een laagje water in staat. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken. Heb jij een plek in huis waar veel licht is, zonder dat er direct zonlicht op schijnt? Dan heb je de perfecte plek gevonden voor de Clusia! Felle zon kan namelijk bruine en gele vlekken op de bladeren doen verschijnen.

Hoe groen de plant en haar bladeren ook zijn, na verloop van tijd verhouten de stam en de takken. Het wordt dus eigenlijk een mini boompje als deze prinses groeit. Schrik dus niet als de de stam van je plant opeens bruin wordt. Het hoort erbij. De plant geeft kleine groene vruchtjes, maar houd die maar uit de buurt van huisdieren. Ze zijn namelijk gifitg.

Gemiddeld waterverbruik
Sterk luchtzuiverend
Lichte plek, niet in de felle zon
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 35 cm50 cm
12 cm
2100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom