Ga naar hoofdinhoud
Clusia Princess transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte50 cm
Clusia Princess
Clusia Princess
Clusia Princess Schuinaanzicht
Clusia Princess Sfeerbeeld
Lengte check
De prinses zonder prins

Een echte prinses in huis, wie had dat ooit gedacht? Deze prinses heeft echter niet een vlecht tot aan haar tenen en ze zal ook niet honderd jaar slapen. En je hoeft ook niet bang te zijn dat ze opeens benen krijgt om een prins te veroveren!

Deze mooie dame wordt steeds populairder! Haar diepgroene kleur en ronde bladeren geven haar een majestueus uiterlijk. De bladeren kunnen bovendien wel 20cm lang worden! Je hoeft deze plant echter niet koninklijk te behandelen, want veel eisen in de verzorging heeft ze niet. Zet haar op een lichte plek en geef regelmatig water. Als dank zal ze de lucht voor je zuiveren. Een echte aanwinst voor je interieur!

De Clusia Princess wordt ook wel de 'Signature Tree' genoemd. Niet omdat ze zo graag handtekeningen uitdeelt, maar omdat je in haar bladeren kan schrijven zonder dat deze daardoor dood gaan. Ze groeien gewoon door! Bij deze plant is het ook mogelijk om waterwortels te creëren. Met een moeilijk woord heet dit hydroponie. Zet hiervoor de gehele plant of een stekje ervan in een glazen pot met water.

Gemiddeld waterverbruik
Sterk luchtzuiverend
Lichte plek, niet in de felle zon
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 50 cm
17 cm
2725 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom