Ga naar hoofdinhoud
Codiaeum Freckles transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte110 cm
Codiaeum Freckles
Codiaeum Freckles
Lengte check
Niet bang om op te vallen

De Codiaeum Freckles is een feest voor het oog met zijn levendige, gespikkelde bladeren die kleur brengen in elke ruimte. Maar laat je niet misleiden door zijn exotische uiterlijk, want deze plant is verrassend makkelijk te verzorgen. Hij is dol op zonlicht, maar niet direct: een plekje in de halfschaduw is perfect. Geef hem regelmatig water, maar let op dat je niet teveel geeft. Deze plant is een echte overlever en zal je jarenlang plezier geven met zijn tropische charme.

Vaak water geven
Nee
Houdt van indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 110 cm140 cm
27 cm
7675 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom