Ga naar hoofdinhoud
Codiaeum Freckles transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte140 cm
Codiaeum Freckles
Codiaeum Freckles
Lengte check
Gespikkelde verrassing

Met zijn kleurrijke, gespikkelde bladeren kan de Codiaeum 'Freckles' je dag in een handomdraai opfleuren. Deze sterke en gemakkelijk te verzorgen plant voegt een tropische sfeer toe aan elke ruimte zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Met zijn dikke, wasachtige bladeren die water vasthouden en zonlicht weerstaan, is deze plant een sterke overlever in huis.

Als je eenmaal zijn ideale water- en lichtomstandigheden hebt gevonden, zal de 'Freckles' je belonen met zijn opvallende bladpatroon. Deze plant houdt van regelmaat, zorg ervoor dat de bovenste laag van de aarde altijd vochtig is, maar niet doorweekt. Te veel water kan schadelijk zijn. Daarnaast is hij geen fan van de kou, dus zorg ervoor dat hij het niet te fris krijgt.

Vaak water geven
Niet luchtreinigend
Houdt van indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 140 cm
30 cm
11700 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom