Ga naar hoofdinhoud
Croton Iceton transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Croton Iceton
Croton Iceton
Lengte check
Kleur je dag, elke dag

De Codiaeum Iceton, beter bekend als de 'Indian summer' van de kamerplanten, is een explosie van kleuren die je huis zal opfleuren. Deze groene schoonheid is niet zomaar een plant, maar een wandelend kleurenpalet. Afkomstig uit de tropische regio's van de westelijke Stille Oceaan en Azië, is deze plant een van de meest populaire en kleurrijke soorten huisplanten. Het is alsof je een levend, ademend regenboogkunstwerk in huis haalt!

De Iceton onderscheidt zich door zijn grote, leerachtige bladeren die zwaar geaderd zijn en een regenboog aan kleuren vertonen. Als het blad rijpt, verandert het van diepgeel naar een prachtig palet van roze, roos en rood. De groei is snel, en in tegenstelling tot veel andere crotons, behoudt de Iceton zijn onderste bladeren, wat resulteert in een volle, uniforme en aantrekkelijke groeiwijze.

Zorg voor deze kleurrijke vriend is eenvoudig, maar vereist een beetje kennis. Croton planten zijn natuurlijke bewoners van de junglebodem, dus ze genieten van hoge, gefilterde schaduw. Een locatie bij een zuid-, west- of oostgericht raam is ideaal voor helder, indirect licht. De Iceton heeft matig water nodig. Een grondige, diepe bewatering gevolgd door een periode van uitdrogen tot de grond bijna droog is, is het beste.

Regelmatig water, niet verdrinken
Krachtige luchtzuivering
Houdt van gezellig, indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 70 cm
21 cm
3900 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom