Ga naar hoofdinhoud
Codiaeum Tamara transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte130 cm
Codiaeum Tamara
Codiaeum Tamara
Lengte check
Zonnige Twist in je Interieur

Een nieuwe draai aan de welbekende Croton Codiaeum familie: de Yellow Tamara. Wat deze variant uniek maakt, zijn de golvende bladeren in diverse geeltinten. Deze zijn dik, leerachtig en hebben een glanzend oppervlak, wat de plant een eigen karakter geeft. De Codiaeum staat bekend om zijn kleurrijke bladeren en de Tamara is hier geen uitzondering op. Maar onderschat haar niet, ze houdt van warmte en vraagt een beetje aandacht als het gaat om de verzorging.

Geef Tamara een plekje in huis waar ze genoeg indirect zonlicht krijgt. Zo blijft ze haar mooie geelkleurige bladeren behouden. Zorg ervoor dat de potgrond gelijkmatig vochtig blijft, vooral in de zomer, maar zorg ervoor dat de grond niet te nat wordt om wortelrot te voorkomen.

Vaak water geven
Niet luchtzuiverend
Veel indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 130 cm
30 cm
10525 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom