Ga naar hoofdinhoud
Cordyline Kiwi transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Cordyline Kiwi
Cordyline Kiwi
Cordyline Kiwi Blad
Lengte check
(Bijna) alle keuren van de regenboog

Normaal gesproken zijn planten groen. Soms lichtgroen, soms donkergroen.. Maar de Cordyline Kiwi heeft wel wat meer kleuren op de bladeren zitten, namelijk roze en gele tinten! Hoe meer kleuren, hoe meer vreugd! Ze staat bovendien ook nog bekend als de ‘geluksplant’. Wie wil er nou niet een beetje geluk in z’n leven?

Zolang de aarde een beetje vochtig is en er genoeg indirect licht op de bladeren schijnt is deze sierlijke Kiwi meer dan tevreden. Wil je hem echt verwennen, geef dan ook eens in de zoveel tijd een lekkere sproeibeurt. Hiermee boots je de luchtvochtigheid na die hij kent van zijn oorspronkelijke woonplaatsen; Nieuw Zeeland en Brazilië.

Vaak water nodig
Niet luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm60 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom