Ga naar hoofdinhoud
Cordyline New Conga transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte60 cm
Cordyline New Conga
Cordyline New Conga
Cordyline New Conga
Lengte check
Shake your body baby, do the Conga

Sierlijk en tropisch, een prachtige combinatie! De Cordyline komt voornamelijk uit de tropische en subtropische gebieden van Nieuw-Zeeland. Daar vrolijkt ze haar omgeving op. In Hawaii groeit de Conga ook. Daar genieten de mensen niet alleen van haar mooie uitstraling, maar worden de bladeren ook gebruikt om rokken voor inheemse dansers te maken.

In de Engelse taal heeft ze de naam ‘cabbage tree’ gekregen. Een bijnaam die wij niet helemaal bij een schoonheid als deze vinden passen. In Nederlandse kringen staat ze ook wel bekend als de geluksplant, wat ons al veel beter in de oren klinkt. Deze Conga is zowel in indirect licht als in de halfschaduw op haar plek. Ze heeft niet veel nodig om het hele jaar door lekker te kunnen blijven dansen .. ehh groeien! Door haar grote bladeren heeft alleen ze regelmatig kleine beetjes water nodig. Zorg dat de potgrond nooit helemaal opgedroogd raakt anders is ze snel uitgedanst.

Vaak water nodig
Niet luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 60 cm
19 cm
3200 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom