Ga naar hoofdinhoud
⚠️ Bestelpauze: de webshop is tijdelijk gesloten – lees hier meer.
Croton Mrs Iceton transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte100 cm
Croton Mrs Iceton
Croton Mrs Iceton
Croton Mrs Iceton Blad
Lengte check
Wondere kleuren in de zon

In tegenstelling tot wat de naam suggereert is dit juist een hele warme kamerplant, helemaal geen ijzige. De vrolijke kleuren veranderen elk jaar weer, afhangend van hoeveel licht je de bladeren gunt. Je kunt allerlei bonte kleuren verwachten zoals oranje, geel, rood of paars. Door de verschillende kleuren wordt deze plant ook wel ‘Wonderstruik’ genoemd. Het ziet er natuurlijk ook bijna magisch uit als je plant ineens van kleur verwisselt!

Deze bewonderenswaardige plant is gek op zonlicht, maar ‘s zomers niet direct. 15° graden is de minimale temperatuur waarbij deze plant zich fijn voelt en ik denk dat velen van ons het daarmee eens zijn. Wat het water betreft is een vochtige grond ideaal. Ook af en toe besproeien met een plantenspuit waardeert Mrs. Ice enorm.

Regelmatig water nodig
Ja
Veel licht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 100 cm
27 cm
7575 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom