Ga naar hoofdinhoud
Croton Petra transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte110 cm
Croton Petra
Croton Petra
Croton Petra Bovenaanzicht
Croton Petra Sfeerbeeld
Lengte check
(Bijna) alle kleuren van de regenboog

De Croton Petra wordt niet voor niets gezien als een echt pronkstuk voor bij jou thuis. De plant kan erg groot worden en de bladeren hebben alle kleuren van de regenboog. Nou ja, niet allemaal, maar ze komen wel in de buurt. De bladeren kunnen namelijk wit, geel, paars, rood en zelfs oranje worden! Ze wordt ook wel Wonderstruik genoemd.

De Croton komt uit de omgeving van Indonesië en India en is dan ook een heleboel tropische regens gewend. Ook in Nederland heeft ze veel water nodig, je checkt dit door je vinger in de grond te steken. Let erop dat deze altijd vochtig blijft, zonder dat de wortels verdrinken natuurlijk. Hoewel ze van nature veel zonlicht krijgt, kan onze Petra niet zo goed tegen de felle zon in de zomer.

Veel water nodig
Licht luchtreinigend
Niet veel licht nodig
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 110 cm
27 cm
7575 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom