Ga naar hoofdinhoud
Croton Tamara transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte100 cm
Croton Tamara
Croton Tamara
Croton Tamara Blad
Lengte check
Je persoonlijke zonnestraal

De Croton Tamara, een opvallende verschijning in het plantenrijk, is een feest voor het oog. Met zijn speelse, licht gekrulde bladeren, steelt hij de show in elke ruimte. Maar dat is niet alles! Deze unieke plant heeft een lichtgroen blad dat in de zon schittert alsof hij zijn eigen lichtshow geeft. En het mooiste is: deze show vindt elke dag plaats in jouw woonkamer!

De Croton Tamara houdt van een vochtige grond en een lichte tot zonnige plek. Je hoeft geen groene vingers te hebben om voor deze plant te zorgen. Zolang je hem niet laat verdrinken en hem een mooie plek bij het raam geeft, zal hij je belonen met zijn prachtige verschijning.

Veel water nodig
Krachtige luchtzuiveraar
Schittert in indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 100 cm
27 cm
7325 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom