Ga naar hoofdinhoud
Dracaena Compacta transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Dracaena Compacta
Dracaena Compacta
Lengte check
Grootse Impact

Ontmoet onze Dracaena Compacta, een sierlijke groene dame die rechtstreeks uit de weelderige regenwouden van Afrika komt. Zij is het perfecte stukje exotisch groen voor jouw woonkamer. Haar bijnaam? De Compacte Koningin van de Jungle. En dat is niet voor niets! Ze is klein van stuk, maar enorm in persoonlijkheid. Haar donkergroene, glanzende bladeren groeien compact samen, wat haar een elegante en unieke uitstraling geeft.

Zorg voor de Dracaena? Een fluitje van een cent! Ze is niet zo veeleisend als sommige van haar koninklijke zusters. Geef haar gewoon een beetje water, een knus plekje met indirect zonlicht, en ze is zo blij als een kind.

Weinig water nodig
Luchtreinigend
Niet in direct licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm
19 cm
3500 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom