Ga naar hoofdinhoud
⚠️ Bestelpauze: de webshop is tijdelijk gesloten – lees hier meer.
Dracaena Draco transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte140 cm
Dracaena Draco
Dracaena Draco
Lengte check
Dreuzels welkom

Binnen de familie van Dracaena's is er één die eruit springt vanwege zijn uniciteit en majestueuze uitstraling – de Draco. Deze kamerplant kan uitgroeien tot een indrukwekkende hoogte, met een stevige stam en sierlijke, zwaardvormige bladeren. Hij onderscheidt zich van andere Dracaena's door zijn vermogen om na verloop van de jaren een dikke, cilindrische stam te ontwikkelen die hem een imposante aanwezigheid geeft.

Zorg voor de Draco is een fluitje van een cent. Hij houdt van helder, indirect licht en heeft een voorkeur voor losse, goed doorlatende potgrond. Hoewel hij meer kou kan verdragen dan andere Dracaena-soorten, doet hij het het beste bij temperaturen boven de 10 graden Celsius. Geef hem water als de aarde droog aanvoelt, maar zorg ervoor dat hij niet in stilstaand water staat, want dat kan wortelrot veroorzaken.

Laat aarde uitdrogen
Sterke luchtreiniger
Houdt van indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 140 cm
27 cm
8975 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom