Ga naar hoofdinhoud
Dracaena Janet Lind transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte120 cm
Dracaena Janet Lind
Dracaena Janet Lind
Dracaena Janet Lind Vooraanzicht
Dracaena Janet Lind Close-up
Dracaena Janet Lind Close-up
Lengte check
Stoere dame

In het wild kan deze drakenbloedboom wel 15 meter hoog worden, maar bij jou thuis zal dit niet zo’n vaart lopen. De naam is afgeleid van het Griekse woord voor vrouwtjesdraak: ‘Drakaina’. Het is dus echt een stoere dame. De brede, donkergroene bladeren eindigen een punt en steken schuin naar boven. Deze mooie drakenbloedboom is gemakkelijk te verzorgen en bloeit met grappige lobbige bloempjes in wit en roze. Zeer geschikt als kantoor- of kamerplant.

De Dracaena is te vinden in gebieden in Afrika, Midden Amerika en Azië. De perfecte plek is in de halfschaduw, zonder direct zonlicht. Deze Dracaena heeft ook niet veel eisen qua water. Geef af en toe kleine beetjes, maar laat de grond wel een beetje uitdrogen tussendoor!

Weinig water nodig
Niet luchtreinigend
Halfschaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 120 cm
27 cm
7575 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom