Ga naar hoofdinhoud
Dracaena Lemon Lime transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Dracaena Lemon Lime
Dracaena Lemon Lime
Dracaena Lemon Lime Bovenaanzicht
Dracaena Lemon Lime Blad
Dracaena Lemon Lime Sfeerbeeld
Lengte check
Een zuur verdiende plant

Een plant als deze trekt geheid alle aandacht naar zich toe! Deze tropische schoonheid is een lust voor het oog en trekt zeker geen zuur gezicht. Haar naam heeft ze te danken aan haar langwerpige groene bladeren die zowel gele als lichtgroene strepen hebben. Dezelfde kleur als de bekende citrusvruchten; limoenen en citroenen!

De Dracaena is van Afrikaanse afkomst, maar wordt ondertussen ook gespot in Aziatische gebieden en plekken in Midden- en Zuid-Amerika. Een echte tropische plant! Ze kan echter niet zo goed tegen de felle zon. Zet de Dracaena het liefst wel voor een raam, maar niet één de op het zuiden staat!

Volwassen planten kunnen mooie oranjerode bessen laten groeien, maar deze zijn niet erg lekker om te eten. Van een afstandje bewonderen werkt beter. De Dracaena zal geen zure aankoop zijn. Ze is namelijk een kei in het zuiveren van de lucht in je kamer. Ze ziet er niet alleen prachtig uit, maar zorgt ook nog eens voor je!

Weinig water nodig
Luchtreinigend
Niet in direct licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 70 cm
17 cm
2550 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom