Ga naar hoofdinhoud
Dracaena Lemon Lime transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte100 cm
Dracaena Lemon Lime
Dracaena Lemon Lime
Dracaena Lemon Lime Vooraanzicht
Dracaena Lemon Lime Close-up
Dracaena Lemon Lime Close-up
Lengte check
Geen zuur gezicht

Een tropische plant, die weinig verzorging nodig heeft en die ook nog eens de lucht voor je zuivert? Wie wil dat nou niet! De Dracaena Lemon Lime voldoet aan alle eisen. Deze plant wordt vooral gevonden in Afrika, maar ze komt ook voor in Azië en Midden-Amerika. Kortom, een echte tropische verschijning voor bij jou in de kamer!

Deze tropische vriend heeft een stevige stam en langwerpig bladeren die eindigen in een punt. Het leuke aan dit blad is dat ze een lange gele/lichtgroene streep langs de zijden hebben lopen. Zo komt de Dracaena ook aan haar ‘zure’ naam. Een Dracaena op een lichte plek is een blije Dracaena, zolang het maar geen direct zonlicht is! Hoewel de Dracaena uit het warme Afrika komt kan ze niet tegen felle zon.

Deze plant water geven zal je geen slapeloze nachten bezorgen. Dit hoeft namelijk maar eens in de twee à drie weken te gebeuren. En in de winter nog minder vaak! Je kunt het altijd zelf even controleren door de aarde te voelen. Te veel water is voor de Dracaena een stuk erger dan te weinig. Voorkom dan ook dat er een laagje water blijft staan onder in de pot.

Weinig water nodig
Sterk luchtreinigend
Niet direct zonlicht, wel een lichte plaats
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 70 cm70 cm100 cm
27 cm
7325 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom