Ga naar hoofdinhoud

Drakenboom

Dracaena Lemon Lime

Dracaena Lemon Lime
Dracaena Lemon Lime
Dracaena Lemon Lime
Dracaena Lemon Lime
Dracaena Lemon Lime

De Dracaena Deremensis Lemon Lime is veel te vinden in de tropen. Deze luchtzuiverende en makkelijk te verzorgen dracaena heeft mooie brede groene bladeren met een limoenkleurige rand.

De Dracaena is de afgelopen jaren een geliefde plant geworden. Dit komt met name omdat hij weinig water nodig heeft en de plant heeft eveneens een hoge luchtzuiverende werking. Deze Dracaena’s zijn gekweekt met onder het ‘Fair Flora’ label. Dit houdt in dat er de plant duurzaam is gekweekt. In alle opzichten is deze Dracaena dus een goede aankoop!

Weinig water nodig
Sterk luchtreinigend
Niet direct zonlicht, wel een lichte plaats
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 100 cm
27 cm
7450 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom