Ga naar hoofdinhoud
Dracaena Marginata transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda
Lengte100 cm
Dracaena Marginata
Dracaena Marginata
Dracaena Marginata Close-up
Dracaena Marginata Close-up
Dracaena Marginata Close-up
Lengte check

Mooie hoge drakenboom met donkere bladeren. De Dracaena Marginata is eenvoudig te verzorgen, omdat hij best wel een tijd zonder water kan, en is luchtzuiverend. Met Fair Flora label: eerlijk en duurzaam.

Met deze Dracaena geef je een tropisch tintje aan je interieur. De Dracaena Marginata heeft mooie donkere en smalle bladeren. De drakenboom wordt geleverd in een pot van 27cm diameter. Er zijn wel 120 verschillende soorten dracaena, waarvan sommige een bloedrode hars produceren. Daarom wordt hij ook wel drakenboom of drakenbloedboom genoemd. Deze dracaena is ook een van de planten die de lucht in huis kan zuiveren! Dat betekent dat hij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar dat hij ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht haalt. Perfect voor woningen in de stad en voor huizen met weinig ventilatie!

Weinig water nodig
Sterk luchtreinigend
Niet direct zonlicht, wel een lichte plaats
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm80 cm100 cm105 cm125 cm
27 cm
5100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom