Ga naar hoofdinhoud
Dracaena Marginata transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Dracaena Marginata
Dracaena Marginata
Lengte check
Kleurrijk Groen Zonder Gedoe

Maak kennis met de Dracaena marginata, een plant die net zo fascinerend is als zijn naam doet vermoeden. Deze plant krijgt zijn naam van het Griekse woord "drakaina", wat "vrouwelijke draak" betekent. De stam van de Dracaena bevat een hars die werd vergeleken met drakenbloed vanwege de rode, gomachtige kwaliteit. Deze hars werd eeuwenlang gebruikt voor onder andere verf, medicijnen en zelfs tandpasta!

Zorg voor je persoonlijke draak is een makkie. Deze plant is een echte overlever en kan in een breed scala aan lichtomstandigheden groeien, hoewel helder, indirect licht de voorkeur heeft. Geef hem water als de bovenste laag grond droog is, en deze stoere plant blijft jarenlang bij je.

Weinig water nodig
Luchtreinigend
Niet in direct licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm80 cm
17 cm
2875 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom