Ga naar hoofdinhoud
Dracaena Marginata transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte110 cm
Dracaena Marginata
Dracaena Marginata
Lengte check
Haal een draak in huis

Verrijkt met donkere, slanke bladeren die fier omhoog reiken, is de Dracaena marginata – ook bekend als de Drakenboom – een echte eyecatcher in je interieur. Deze stoere plant ontleent zijn naam aan de bloedrode hars die sommige soorten dracaena produceren. Maar vrees niet, deze Drakenboom spuwt geen vuur, maar zuivert juist de lucht in je huis! De stille krijger, die ongemerkt schadelijke stoffen uit de lucht haalt en CO2 omzet in zuurstof. Hij is dus niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens super functioneel. En hij is makkelijk te verzorgen, perfect als je niet bent gezegend met groene vingers.

Hij is niet veeleisend, het belangrijkst om te weten is dat hij niet houdt van natte voeten. Wacht rustig tot de grond droog aanvoelt voordat je hem weer water geeft. Hij heeft dan liever een flinke slok dan een paar druppels. Plaats hem in de halfschaduw, waar hij kan genieten van indirect zonlicht. Zet hem niet vol in de zon, daar wordt hij niet blij van.

Water geven bij droogte
Krachtige luchtzuivering
Geniet van halfschaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm80 cm
27 cm
6100 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom