Ga naar hoofdinhoud
⚠️ Bestelpauze: de webshop is tijdelijk gesloten – lees hier meer.
Dracaena Sanderiana Gold transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte45 cm
Dracaena Sanderiana Gold
Dracaena Sanderiana Gold
Dracaena Sanderiana Gold
Lengte check
Gouden aankoop!

Misschien is de naam misleidend, maar deze plant is toch echt niet van goud. Ze is daarentegen wel een gouden aankoop! Ze heeft prachtige lichtgrroene bladeren die sierlijk uiteen waaieren.

Ze staat ook wel bekend als de ‘Geluksbamboe’. Dit komt doordat de de stam heel erg lijkt op die van een bamboe, maar ze is het toch echt niet. De naam klinkt wel heel lekker. In de Chinese cultuur wordt deze plant gegeven in het nieuwe jaar of bij de start van een bedrijf. Men gelooft dat deze plant geluk brengt. Iedereen kan wel een beetje geluk gebruiken, toch?

Geef deze Dracaena een plekje zonder direct licht in je kamer, het liefst niet op de tocht. Het is niet erg om bij deze plant de wortels een beetje op te laten drogen tussen waterbeurten door. Geef kleine beetjes water per keer om wortelrot te voorkomen. Als dank voor de goede zorgen zal ze de lucht in je huis heerlijk zuiveren!

Regelmatig water nodig
Luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom