Ga naar hoofdinhoud
Dracaena Sanderiana Victory transparant vooraanzicht
Dracaena Sanderiana Victory
Dracaena Sanderiana Victory Blad

De Geluksbamboe! Of eigenlijk helemaal geen echte bamboe maar de Dracaena Sanderiana heeft wel een stam wat lijkt op bamboe. Het 'Geluk' komt van de traditie in Chinese cultuur om de plant cadeau te geven bij de opening van een nieuwe zaak, huwelijk of tijdens het nieuwjaar. Deze draken(bloed)boom is heel gemakkelijk te verzorgen en zuivert de lucht, een perfect housewarming cadeau dus. Zet haar op een lichte plaats, geef regelmatig water (maar niet teveel; ze houdt niet van natte wortels) en af en toe wat benevelen met bijvoorbeeld een plantenspuit.

Veel water nodig
Sterk luchtzuiverend
Veel licht, geen directe zon
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm45 cm
12 cm
2300 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom