Ga naar hoofdinhoud
Dracaena Sanderiana White transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte45 cm
Dracaena Sanderiana White
Dracaena Sanderiana White
Dracaena Sanderiana White Blad
Lengte check
Geluk in een plantenpot

De Dracaena, wiens naam afgeleid is van het Griekse woord voor vrouwtjesdraak, heeft heel veel weg van bamboe. Zoveel dat ze de bijnaam ‘Geluksbamboe’ draagt. In China gelooft men dat het geven deze plant geluk brengt. Ze is het perfecte cadeau voor een bruiloft, een nieuw huis of bij het nieuwe jaar!

Zodra je de draad die de Dracaena bij elkaar houdt weghaalt zullen de bladeren prachtig uitwaaieren. De langwerpige bladeren hebben lichtgroene en witte strepen langs de zijden lopen. Om de grote bladeren goed te verzorgen heeft ze ook flink wat water nodig! Maar niet zoveel dat er een laagje onderin de pot blijft staan.

Ondanks dat ze uit Afrika komt houdt ze niet van de felle zon. Wel vindt ze een lichte plek heel fijn. Als je deze plant in huis haalt hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken of de lucht in je huis schoon is. De Dracaena White is namelijk sterk luchtzuiverend. Geen schadelijk stofje zal het overleven!

Veel water nodig
Sterk luchtzuiverend
Veel licht, geen directe zon
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom