Ga naar hoofdinhoud
Dracaena Surculosa transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte55 cm
Dracaena Surculosa
Dracaena Surculosa
Dracaena Surculosa
Lengte check
Wat een draak van een plant!

Het wilde uiterlijk van de Dracaena is maar schijn, want ze is erg makkelijk te temmen. De naam stamt af van het Griekse woord ‘Drakaina’, wat vrouwtjesdraak betekent. In Nederland is deze plant bekend geworden onder de naam Drakenbloedboom. Dit omdat het hars dat uit de stam komt rood is. De bladeren zijn puntig en lichtgroen gekleurd met een donkergroen tintje erop.

Deze plant komt helemaal uit landen zoals Afrika, Midden-Amerika en Azië en is een echte tropenplant. Geef de Dracaena een lichte plek, zonder direct zonlicht, en ongeveer één keer per week water en de Dracaena is helemaal tevreden.

Deze vrouwtjesdraak is luchtzuiverend en zal alle schadelijke deeltjes voor je uit de lucht halen. Geef haar in ruil daarvoor regelmatig een sproeibeurt. Hiermee haal je alle stof en ongedierte van de bladeren af. Zo kan de Drakenbloedboom nog mooier groeien!

Gemiddeld water nodig
Luchtreinigend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm55 cm
17 cm
3025 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom