Ga naar hoofdinhoud
Dracaena Ulises transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte90 cm
Dracaena Ulises
Dracaena Ulises
Lengte check
Groen met karakter

Deze boom met zijn donkergroene bladeren en delicate witte nerven is een plaatje om te zien. De Dracaena Fragrans Ulises brengt een vleugje karakter en dynamiek in je ruimte. Onderscheidend met zijn unieke uiterlijk, voegt hij een speels element toe aan elk interieur.

Deze plant houdt van eenvoud. Geef hem een plekje in de (half)schaduw en wat water af en toe. Hij is niet veeleisend, maar zal het op prijs stellen als je de grond tussen gietbeurten door iets laat opdrogen. Dit om te voorkomen dat zijn wortels in het water blijven staan. Kortom, deze plant is even makkelijk te verzorgen als hij mooi is.

Af en toe
Sterk luchtreinigend
In het licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 90 cm
19 cm
3500 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom