Drakenboom

Mooie hoge drakenboom met donkere bladeren. De Dracanea Marginata is eenvoudig te verzorgen, omdat hij best wel een tijd zonder water kan, en is luchtzuiverend. Met Fair Flora label: eerlijk en duurzaam.

Met deze dracanea geef je een tropisch tintje aan je interieur.  De Dracaena Marginata heeft mooie donkere en smalle bladeren. De drakenboom wordt geleverd in een pot van 27cm diameter. Er zijn wel 120 verschillende soorten dracaena, waarvan sommige een bloedrode hars produceren. Daarom wordt hij ook wel drakenboom of drakenbloedboom genoemd. Deze dracaena is ook een van de planten die de lucht in huis kan zuiveren! Dat betekent dat hij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar dat hij ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht haalt. Perfect voor woningen in de stad en voor huizen met weinig ventilatie!

56,00

Vers van de kweker

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

5ad873b3d88fb
BE9.7

Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die moet zorgen dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Winkelwagen
Scroll to Top