Ga naar hoofdinhoud
Dypsis Lutescens transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte90 cm
Dypsis Lutescens
Dypsis Lutescens
Lengte check
Een beetje Madagaskar in je woonkamer

Dit is geen doorsnee kamerplant. Deze groene rakker, beter bekend als de Goudpalm, is een laagdrempelige vriend uit Madagascar die je huis of kantoor een exotische touch geeft. Met zijn aantrekkelijke bladeren die het hele jaar door mooi en groen blijven, maakt hij een vet statement met enorme, waaiervormige bladeren.

Deze plant is niet veeleisend. Zolang hij maar genoeg indirect licht krijgt, want zonder licht kan hij niet groeien. Hij vindt het niet erg als je hem af en toe wat teveel water geeft, dus je hoeft niet bang te zijn dat je hem verdrinkt. Gewoon een beetje liefde, licht en water, en hij blijft je belonen met zijn prachtige, groene bladeren.

Heeft regelmatig water nodig
Ja, sterke luchtreiniger
Indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 90 cm
21 cm
4350 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom