Ga naar hoofdinhoud
Ficus Benjamina Columnar transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda
Lengte105 cm
Ficus Benjamina Columnar
Ficus Benjamina Columnar
Ficus Benjamina Columnar Blad
Ficus Benjamina Columnar Close-up
Lengte check
Huilende bladeren, maar verder een heel vrolijk karakter

De Ficus is een echte tropische plant in hart en nier...- euh- bladeren. Ze komt oorspronkelijk uit Azië, Afrika en delen van Zuid Amerika. Ze is dus een echte zonaanbidster. Als dank voor alle zon zorgt ze ervoor dat de lucht in je huis crispy clean en zuiver is. Zet haar wel op een plek met indirect licht, anders kunnen haar bladeren verbranden. Ze staat ook wel bekend als de ‘Weeping Fig’ omdat ze ovale bladeren heeft die als tranen naar beneden hangen. Geen zorgen, ze zal niet echt in tranen uitbarsten.

De lange stam en de overvolle bladerdos geven de plant een boomachtig uiterlijk en maken de Columnar al jaren tot een populaire kamerplant. Het enige waar je bij de verzorging op moet letten is de grote hoeveelheid water die de Ficus af en toe nodig heeft. In de winter zal dit uiteraard minder zijn dan in de zomer. Je kan het altijd controleren door met je vinger te voelen of de grond licht vochtig is. Geef deze groene plant boom meteen een goede plek bij jou thuis, want ze houdt niet van verandering.

Veel water nodig
Sterk luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 105 cm
30 cm
6050 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom