Ga naar hoofdinhoud
Ficus Ginseng Bonsai transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte60 cm
Ficus Ginseng Bonsai
Ficus Ginseng Bonsai
Lengte check
Groene Duim Starterkit

Klaar voor een groene uitdaging? Maak ruimte voor de Ficus Microcarpa Ginseng, ook wel bekend als de beginnersvriendelijke bonsai! Dit is geen gewone kamerplant. Deze compacte groene vriend, met zijn karakteristieke gladde grijze bast en leerachtige groene bladeren, is een mini-versie van de grote bomen die in zijn tropische thuisland groeien.

De Ginseng is een levend kunstwerk dat je zelf kunt vormen. Maar maak je geen zorgen, hij is makkelijker te verzorgen dan de gemiddelde bonsai. Hij houdt van een lichte plek, maar zorg ervoor dat hij niet in de volle zon staat. Zoals elke goede huisgenoot, houdt hij ook van een comfortabele kamertemperatuur tussen 18-29 ºC. Water? Als de aarde droog aanvoelt, geef hem dan een goede slok. Maar let op: te veel is ook niet goed. Zorg ervoor dat zijn aarde goed kan afwateren.

Gemiddelde waterbehoefte
Sterk luchtreinigend
Veel indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 60 cm
22 cm
4650 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom