Ga naar hoofdinhoud
Ficus Ginseng Bonsai transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Ficus Ginseng Bonsai
Ficus Ginseng Bonsai
Ficus Ginseng Bonsai Close-up
Ficus Ginseng Bonsai Close-up
Ficus Ginseng Bonsai Close-up
Ficus Ginseng Bonsai Sfeerbeeld
Lengte check
Zen in huis

Heb jij altijd al een plant in huis willen hebben waarmee je indruk kan maken op je bezoek? Dan is de Ficus Ginseng Bonsai wel iets voor jou! Deze miniatuur boom zal meteen opvallen als je binnenkomt. De Ficus Ginseng is een plant met wel 2000 verschillende soorten in de familie. Ik hoop niet dat je moeite met kiezen hebt!

Deze groene vriend is perfect voor mensen die beginners zijn in het verzorgen van planten. De Ficus heeft namelijk helemaal niet veel verzorging nodig. Wel af en toe een beetje aandacht, maar dat hebben we allemaal. Zonlicht en af en toe een beetje water en deze plant is al helemaal blij. De Ficus heeft een warme, zonnige plek nodig en kan niet zo goed tegen vorst. Ze komt immers uit de tropen.

Het is mogelijk om luchtwortels te laten groeien met deze bijzondere plant. De luchtvochtigheid moet hiervoor echter wel rond de 100% zitten! Lijkt dit je wel wat? Zet dan een glazen schaal of aquarium over de Bonsai heen. Jij en ik zouden er misschien enorm van gaan zweten, maar deze Bonsai geniet hier van!

Zodra de bodem een beetje droog aanvoelt mag je de Ficus een goede hoeveelheid water schenken, het liefst op kamertemperatuur. Dagelijks of om de dag kun je waterstof op de plant spuiten. Let wel op dat dit niet tot schimmel leidt. Dat vinden de Ficus (en jijzelf) waarschijnlijk wat minder fijn.

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 4 reviews
Gemiddelde waterbehoefte
Sterk luchtreinigend
Zonnige plaats​
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm70 cm
27 cm
5900 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom