Ga naar hoofdinhoud
Ficus Lyrata transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte110 cm
Ficus Lyrata
Ficus Lyrata
Ficus Lyrata Blad
Lengte check
Orkest in je kamer

Dit groene juweeltje, in de volksmond bekend als de vioolbladplant, heeft een indrukwekkend uiterlijk dat je niet zomaar voorbij loopt. Met zijn uitgestrekte bladeren en stevige structuur brengt hij de levendige ambiance van het regenwoud naar jouw woonkamer. Dit is geen doorsnee groenblijver, maar een plant met karakter. De vorm van zijn bladeren is namelijk opvallend gelijk aan de vorm van een viool, vandaar zijn bijnaam.

Zorg voor deze groene vriend is een koud kunstje. Water geven? Hij houdt wel van een drankje, dus laat hem niet uitdrogen. Zet hem ook op een plek waar hij kan genieten van indirect zonlicht - direct zonlicht is een beetje te heftig voor hem. Draai hem ook om de paar maanden om, zodat al zijn bladeren evenredig kunnen groeien.

Regelmatig water nodig
Sterke luchtreiniger
Geniet van indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 110 cm
24 cm
5900 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom