Ga naar hoofdinhoud
Ficus Lyrata transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte130 cm
Ficus Lyrata
Ficus Lyrata
Lengte check
Vioolblad zonder muzieklessen

Je hebt geen orkest nodig om te genieten van de Ficus Lyrata. Deze plant, die ook bekend staat als de vioolbladplant, zorgt voor een harmonieus groen akkoord in elke kamer met zijn grote, glanzende bladeren die de vorm van een viool nabootsen. Komend uit het tropisch regenwoud, brengt deze plant een sfeer van natuurlijke sereniteit naar je leefruimte, zonder dat je je koffers hoeft te pakken.

Deze Ficus is net zo praktisch als mooi, vraagt maar een paar eenvoudige dingen om te floreren. Geef hem regelmatig water - hij houdt van een vochtige grond maar niet van natte voeten. En hoewel hij uit het regenwoud komt, staat hij liever niet in de volle zon maar voelt zich thuis in indirect zonlicht. Draai de plant eens in de paar maanden om ervoor te zorgen dat hij gelijkmatig groeit, en hij zal je bedanken met een symmetrische, weelderige groei.

Regelmatig water geven
Goed in luchtreiniging
Houdt van indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 110 cm120 cm
27 cm
10525 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-9999
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom