Ga naar hoofdinhoud

Ficus Lyrata (Vioolplant)

Ficus Lyrata transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte110 cm
Ficus Lyrata
Ficus Lyrata
Lengte check
Groene Virtuoos

Met zijn grote, glanzende bladeren die aan een viool doen denken, is de Ficus Lyrata een unieke toevoeging aan elke ruimte. Afkomstig uit de tropische regenwouden van West-Afrika, brengt deze plant een vleugje natuurlijke schoonheid in je huis. Hoewel hij van nature een grote boom is, blijft de Ficus Lyrata binnenshuis meestal kleiner, waardoor hij de perfecte maat heeft voor in huis. Hij is ook een sterke luchtzuiveraar, waardoor je huis niet alleen mooier, maar ook gezonder wordt.

Deze plant vraagt niet veel, maar wil wel op de juiste manier worden verzorgd. Hij houdt van helder, indirect zonlicht en moet regelmatig worden bewaterd, maar pas op dat je hem niet te nat maakt. Met de juiste zorg kan de Ficus Lyrata decennialang meegaan, waardoor hij een langetermijninvestering is voor je interieur.

Gemiddelde waterbehoefte
Sterk luchtreinigend
Licht, geen direct zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 110 cm120 cm
27 cm
6850 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom