Ga naar hoofdinhoud
Kentia Palm transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte100 cm
Kentia Palm
Kentia Palm
Kentia Palm Blad
Lengte check
G'day, groene vriend!

Hier komt de Kentia Palm, rechtstreeks uit het afgelegen Lord Howe Island van Australië. Al in de vroege 19e eeuw ontdekt, is deze palm een vaste waarde in huiselijke omgevingen. Of je nu een zon-liefhebbende vensterbank of een gezellig donker hoekje hebt, deze palm voelt zich overal thuis. Dus, ben je klaar om een vleugje down-under naar je woonkamer te brengen?

Vrees niet, deze Aussie vraagt niet om veel verzorging. Kentia Palmen zijn sterke jongens, ze passen zich makkelijk aan en kunnen zowel in zonnige als schaduwrijke plekken overleven. Toch heeft hij een voorkeur voor een halfschaduw omgeving. Voor water geven geldt: houd de grond vochtig, zonder dat hij met zijn 'voeten' in het water staat. De Kentia is een echte doorzetter en kan temperaturen aan tussen de 15 en 27 graden.

Altijd een beetje vochtig
Topper in luchtzuivering
Voorkeur voor halfschaduw
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm80 cm90 cm100 cm110 cm120 cm125 cm160 cm
21 cm
5125 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom