Ga naar hoofdinhoud
Kentia Palm transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte120 cm
Kentia Palm
Kentia Palm
Lengte check
And.. action!

Komt deze plant je bekend voor? Het zou heel goed kunnen dat je de Kentia ergens van herkent, ja. Pun intended ;) Hollywood is namelijk gek op het gebruiken van deze palm in films! De palm heeft qua potruimte niet veel nodig, maar neemt in de hoogte een stuk meer ruimte in. De stengels zijn lang en de bladeren zijn dun en waaien prachtig uiteen.

Alle Kentia’s komen nog altijd van hun oorspronkelijke plaats, het Australische eiland Lord Howe. De palm heeft dus een aanzienlijke weg afgelegd voordat hij bij jou in de kamer terecht komt. Deze palm is niet al te kieskeurig als het aankomt op licht. Zolang het maar niet direct zonlicht is vindt de Kentia heel veel goed. Hij zal het snelst groeien als hij op een plek staat waar veel licht is, maar ook halfschaduw is geen probleem.

Wat water geven betreft, kleine beetjes en regelmatig. Grote hoeveelhedenen water zorgen voor wortelrot, maar te droge wortels is ook geen pleziertje. Als je om de vier á zeven dagen een slokje water geeft is deze palm ruim tevreden! Als je spint, stof en ongedierte in één klap wilt voorkomen dan is het aan te raden om de Kentia regelmatig met water te besproeien.

Gemiddelde waterbehoefte
Sterk luchtreinigend
Niet direct zonlicht, wel een lichte plaats
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm80 cm90 cm100 cm110 cm120 cm125 cm160 cm
24 cm
6850 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom