Ga naar hoofdinhoud
Kentia Palm transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte125 cm
Kentia Palm
Kentia Palm
Kentia Palm Vooraanzicht
Kentia Palm Vooraanzicht
Kentia Palm Close-up
Kentia Palm Close-up
Lengte check
Koning van de palmen

Heb jij altijd al een echte palmboom in je huis gewild, maar heb je er net niet genoeg ruimte voor? Maak dan kennis met de Kentia palm! Oftewel, de koning onder de palmen. De officiële naam van deze palm is Howea Forsteriana. Deze naam is afgeleid van het eiland waarop ze ontdekt is en nog altijd groeit: Lord Howe Island.

Het kan zijn dat je deze plant al eens eerder hebt gezien, hij is namelijk heel erg populair in de filmindustrie. Zo heeft deze plant de bijnaam ‘Hollywood palm’ heeft gekregen. Ook in kantoren zie je deze palm steeds vaker terug. Misschien is dat wel omdat de Kentia heel eenvoudig te verzorgen is. Elke plek zonder direct zonlicht wordt goedgekeurd door deze plant. De palm houdt ook van vochtige aarde, zonder dat deze te nat is. Elke vier tot zeven dagen is de plant klaar voor nog een beetje water.

Als je spint, stof en ongedierte in één klap wilt voorkomen dan is het aan te raden om de Kentia regelmatig met water te besproeien. Je zou misschien denken dat dit lijkt op verwend ‘Hollywood-gedrag’, maar de plant heeft hier echt veel baat bij! Er komt minder stof op de bladeren waardoor de plant beter zonlicht op kan nemen. En dus beter zal groeien! Bovendien krijgt ongedierte zo geen kans om zich te nestelen en de palm misschien ziek te maken.

Wat deze plant nog even wat extra specialer maakt is het feit dat de lucht sterk gezuiverd wordt als deze plant in de kamer staat. Allerlei schadelijke stoffen worden uit de lucht gehaald en dit kan brandende ogen en zelfs hoofdpijn voorkomen. Waar deze palm allemaal niet goed voor is!

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 2 reviews
Gemiddelde waterbehoefte
Sterk luchtreinigend
Niet direct zonlicht, wel een lichte plaats
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm80 cm90 cm100 cm110 cm120 cm125 cm160 cm
24 cm
5900 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom