Ga naar hoofdinhoud
Kentia Palm transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Kentia Palm
Kentia Palm
Lengte check
Tropische mini-oase

De Kentia Palm, ook bekend als Howea Forsteriana, is jouw persoonlijke tropische paradijs. Met zijn sierlijke, waaierachtige bladeren brengt hij een vleugje exotisme en een ontspannen sfeer in elke ruimte. Afkomstig van het idyllische Lord Howe-eiland, heeft deze prachtige palm een natuurlijke elegantie die elke hoek van je huis opfleurt. De Kentia Palm vraagt niet veel, maar geeft des te meer. Hij kan goed overweg met indirect licht en kan zelfs enige tijd in een wat donkerdere omgeving vertoeven. Met een beetje liefde en zorg blijft deze palm je jarenlang verrassen met zijn tijdloze schoonheid. Gun jezelf het plezier van een Kentia Palm en geniet van de rust en ontspanning die hij je biedt.

Gemiddelde waterbehoefte
Sterk luchtreinigend
Niet direct zonlicht, wel een lichte plaats
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm80 cm90 cm100 cm110 cm120 cm125 cm160 cm
19 cm
4650 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom