Ga naar hoofdinhoud
Kentia Palm transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda
Lengte90 cm
Kentia Palm
Kentia Palm
Kentia Palm Schuinaanzicht
Kentia Palm Close-up
Kentia Palm Close-up
Lengte check
Koning van de palmen

Of zoals hij in het Latijn bekend staat, de Howea Forsteriana. Deze groene vriend is helemaal van het eiland Lord Howe, dichtbij Australë, gehaald om in jouw huiskamer te staan. Alle Kentia’s komen nog altijd van dit eiland af en zijn ook nooit ergens anders ter wereld gevonden!

Het kan zijn dat je deze plant al eens eerder hebt gezien, hij is namelijk heel erg populair in de filmindustrie. Zodoende dat deze plant de bijnaam ‘Hollywood palm’ heeft gekregen. De palm is perfect voor ruimtes van alle soorten en maten. Aangezien hij niet veel ruimte op de grond inneemt, maar des te mooier gespreid staat met z’n bladeren! Qua licht is deze plant zeer goed geschikt op vrijwel elke plek in je huis of appartement. Een lichte plek zonder direct zonlicht of zelfs een plek in de halfschaduw ziet deze palm als prima verblijf.

Kleine hoeveelheden en regelmaat zijn belangrijke termen voor het geven van water aan deze palm! Om de vier á zeven dagen wat water en deze palm is helemaal happy! De Kentia vindt het niet fijn als de wortels lang in het water staan, controleer daarom of de grond niet nat blijft na het geven van water. Is dat wel het geval? Een beetje minder water geven volgende keer en het probleem is opgelost. Als je spint, stof en ongedierte in één klap wilt voorkomen dan is het aan te raden om de Kentia regelmatig met water te besproeien. Je zou misschien denken dat dit lijkt op verwend ‘Hollywood-gedrag’, maar de plant heeft hier echt veel baat bij. Er komt minder stof op de bladeren en ongedierte krijgt geen kans om zich te nestelen.

Gemiddelde waterbehoefte
Sterk luchtreinigend
Niet direct zonlicht, wel een lichte plaats
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 120 cm125 cm160 cm
19 cm
3000 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom