Ga naar hoofdinhoud
Kentia Palm transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte110 cm
Kentia Palm
Kentia Palm
Kentia Palm Vooraanzicht
Kentia Palm Schuinaanzicht
Kentia Palm Bovenaanzicht
Kentia Palm Close-up
Kentia Palm Sfeerbeeld
Lengte check
Luchtwachter van Lord Howe

Heb jij altijd al een echte palmboom in je huis gewild, maar heb je er net niet genoeg ruimte voor? Maak dan kennis met de Kentia palm! Oftewel, de koning onder de palmen. De officiële naam van deze palm is Howea Forsteriana. Deze naam is afgeleid van het eiland waarop ze ontdekt is en nog altijd groeit: Lord Howe Island.

In de filmindustrie wordt deze palm ook zeker als ‘koning’ gezien. Ze komt namelijk zo vaak voor in films dat ze de bijnaam ‘Hollywood palm’ heeft gekregen. Kun je een film bedenken waarin je de Kentia hebt gezien? Deze naam heeft echter geen betrekking op hoe ze behandeld wilt worden. De Kentia is namelijk heel eenvoudig in de verzorging! Elke plek zonder direct zonlicht wordt goedgekeurd door deze plant. De palm houdt ook van vochtige aarde, zonder dat deze te nat is. Elke vier tot zeven dagen is de plant klaar voor nog een beetje water.

Wat deze plant nog even wat extra specialer maakt is het feit dat de lucht in een kamer sterk gezuiverd wordt zodra de plant binnenkomt. Allerlei schadelijke stoffen worden uit de lucht gehaald en dit kan brandende ogen en zelfs hoofdpijn voorkomen. Waar deze palm allemaal niet goed voor is!

Gemiddelde waterbehoefte
Sterk luchtreinigend
Niet direct zonlicht, wel een lichte plaats
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm80 cm90 cm100 cm110 cm120 cm125 cm160 cm
21 cm
5900 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom