Ga naar hoofdinhoud
Kentia Palm transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Kentia Palm
Kentia Palm
Kentia Palm Close-up
Lengte check
Tropische Escape

Ontmoet de Kentiapalm! Deze sierlijke plant, oorspronkelijk afkomstig van de weelderige Lord Howe Island in Australië, brengt een vleugje van de jungle direct naar je woonkamer. Met zijn slanke, boogvormige bladeren en levendige groene kleur, is de Kentiapalm niet alleen een lust voor het oog, maar ook een tovenaar in het zuiveren van de lucht. Helaas, Fido en Fluffy moeten we weghouden, deze groene schoonheid is niet zo vriendelijk voor onze huisdieren.

De Kentiapalm heeft een beetje liefde en aandacht nodig, maar maak je geen zorgen - hij is geen diva. Denk aan hem als je groene kamergenoot die graag een drankje heeft. Geef hem regelmatig water, maar niet te veel - hij houdt niet van natte voeten. De Kentiapalm geniet ook van een goede dosis zonlicht, maar indirect alstublieft - hij houdt niet van zonnebrand.

Regelmatig dorstig
Sterk luchtreinigend
Geniet van indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm80 cm90 cm100 cm110 cm120 cm125 cm160 cm
19 cm
5125 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom