Ga naar hoofdinhoud

Livistona Rotundifolia (Waaierpalm)

Livistona Rotundifolia transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte45 cm
Livistona Rotundifolia
Livistona Rotundifolia
Livistona Rotundifolia Blad
Lengte check
Zuivere waaierpalm

Vanuit de tropische oerwouden van Azië en Australië is deze zwierige plant overgebracht. De naam Livistona is afgeleid van de baron van Livingstone, medeoprichter van de botanische tuin in Edinburgh. Deze compacte kamerplant groeit niet hoger dan 150 cm, maar staat des te mooier in de breedte. Om te groeien heeft deze plant niet al te veel licht nodig. Een plekje in de halfschaduw is meer dan voldoende.

Wel heeft de Livistona behoefte aan een goede hoeveelheid water. Hou de grond altijd een beetje vochtig. De bladeren blijven niet zomaar zo prachtig overeind staan. Om ze nog even wat beter het zonlicht te laten opnemen kan je ook af en toe besproeien met waterstof.

De Livistona is één van de meest luchtzuiverende planten die er zijn. Ze is zelfs uitgeroepen tot ‘Bureauplant van het Jaar’ omdat ze zo goed is in het verwijderen van chemische stoffen uit de lucht. Maar je hoeft haar niet op een bureau neer te zetten om haar schoonheid te kunnen bewonderen!

Veel water nodig
Sterk luchtzuiverend
Halfschaduw
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm
14 cm
2550 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom