Ga naar hoofdinhoud
Monstera Deliciosa transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Monstera Deliciosa
Monstera Deliciosa
Lengte check
Kleine Held met Grote Ambities

Deze groene rakker brengt een vleugje tropen naar je woonkamer! Met zijn levendige, glanzende bladeren, is dit een plant die niet bang is om te groeien. Hij begint klein, maar geef hem de tijd en ruimte, en je zult versteld staan van zijn transformatie. De bladeren van deze plant zijn nu nog glad, maar worden later intrigerend gatenkaasachtig!

Deze plant houdt van een lichte plek, maar geen volle zon anders kunnen zijn bladeren verbranden. En hoewel hij oorspronkelijk uit de tropen komt, is hij niet veeleisend als het op water aankomt - de grond licht vochtig houden is genoeg. Als je hem een beetje extra wilt verwennen, geef hem dan eens in de zoveel tijd een beetje plantenvoeding. Maar geen zorgen, hij is niet veeleisend en zal je niet snel in de steek laten als je een keer vergeet te wateren.

Houdt van regelmatig water
Reinigt de lucht
Indirect zonlicht is favoriet
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm70 cm70 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom