Ga naar hoofdinhoud
Monstera Deliciosa transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Monstera Deliciosa
Monstera Deliciosa
Lengte check
Groen gatenkaas

Deze eye-catcher heeft grote hartvormige gespleten bladeren die veel groen naar je kamer brengen. De Monstera Deliciosa is een van onze topkeuzes voor wie een plekje met helder, indirect licht wil opfleuren. Monstera's zijn gemakkelijk te verzorgen en echte klimmers - geef haar de ruimte en je wordt beloond met een tropische vibe!

Deze plant wordt ook wel de Zwitsere kaasplant genoemd, vanwege de unieke gaten in haar blad. De bladeren beginnen volledige hartvormig en naarmate de plant rijpt, ontwikkelen de bladeren gaten en spleten die zo kenmerkend van deze plant zijn. Afkomstig uit de regenwouden van Zuid-Mexico is deze plant uitermate geschikt voor binnenomstandigheden.

Gemiddelde waterbehoefte
Sterk luchtreinigend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm70 cm70 cm
27 cm
4650 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom