Ga naar hoofdinhoud
Monstera Deliciosa transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Monstera Deliciosa
Monstera Deliciosa
Monstera Deliciosa Blad
Lengte check
Een gat in de hand...

...is beter dan een gat in een plant, toch? Dat zou je denken, maar bij deze planten horen juist gaten in de bladeren! Dit zorgt ervoor dat elk blad een unieke look heeft. Daarvan springen wij een gat in de lucht!

De Monstera, oftewel Gatenplant, komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Het is de ideale plant voor beginnende plantenliefhebbers, want hij is makkelijk te verzorgen: zorg dat de grond lichtvochtig blijft en zet hem voor het raam voor voldoende licht. Ook handig als je geen inkijk van de buren wilt, want deze Gatenplant is een snelle groeier. De Monstera is een klimplant en kan dan ook, schrik niet, wel 20 meter hoog worden! Kijk er dus niet van op als je thuis komt na een weekje vakantie, want dan kan je woonkamer wel eens zijn omgetoverd tot een jungle!

Gemiddelde waterbehoefte
Sterk luchtreinigend
Veel zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 70 cm
21 cm
3200 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom