Ga naar hoofdinhoud
Monstera Deliciosa transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte75 cm
Monstera Deliciosa
Monstera Deliciosa
Lengte check
Verrukkelijke gatenplant

Met haar prachtige gespleten bladeren heeft de Monstera Deliciosa een plekje in veel huishoudens weten te veroveren. We snappen de populariteit van deze plant zeker, ze is snelgroeiend, luchtzuiverend, makkelijk te verzorgen en natuurlijk beeldschoon!

In een plekje met helder, indirect licht zal de Monstera snel groeien. Afkomstig uit de regenwouden van Midden-Amerika, hier kruipt de plant tegen bomen aan en kan dan een hoogte bereiken van meer dan 20 meter! Geef haar regelmatig een kleine hoeveelheid water zodat de potgrond altijd licht vochtig is, maar een keertje vergeten zal ze gewoon overleven. Ze is dus ook nog eens een uistekende beginnersplant. Waar wacht je nog op!? Waar komt jou Monstera te staan?

Gemiddelde waterbehoefte
Sterk luchtreinigend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm70 cm70 cm
21 cm
3500 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom