Ga naar hoofdinhoud
Monstera Minima transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte35 cm
Monstera Minima
Monstera Minima
Monstera Minima Unique selling point
Lengte check
Een natuurlijke klimmer

Hang een stukje regenwoud in je huis met deze prachtige Monstera Minima, ook wel bekend als de Mini Monstera. Een botanische acrobaat, deze plant groeit zijwaarts, klimt omhoog en daalt zelfs neer uit zijn Kokodama-hangpot. Met zijn hartvormige bladeren, ingesneden met diepe lobben, zorgt hij voor een speels, natuurlijk accent in elke ruimte. En het mooie van deze groene vriend is dat hij al op jonge leeftijd gaten in zijn bladeren laat zien, in tegenstelling tot zijn grote broer, de Monstera Deliciosa.

Zorg voor je Mini Monstera is eenvoudig. Zet hem op een plek met veel indirect licht, want hij houdt niet van directe zon. Je Monstera Minima houdt van een beetje vocht, maar geen moeras. Geef hem eens per week water in de lente en zomer, en eens per twee weken in de winter. Zorg ervoor dat de bovenste 5 cm van de grond droog is voordat je hem water geeft.

Gemiddelde waterbehoefte
Sterk luchtreinigend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 35 cm
17 cm
3800 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom