Ga naar hoofdinhoud
Musa transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte75 cm
Musa
Musa
Musa Vooraanzicht
Musa Close-up
Musa Close-up
Musa Met verzenddoos
Lengte check
Gaan met die banaan!

Een grote, groene eyecather in huis? Dan zit je goed met deze bananenplant! Deze plant heeft van alles veel nodig: veel water, veel zonlicht en bovenal heel veel liefde.

Oorspronkelijk komt de bananenplant uit Zuidoost-Azië, maar doet het tegenwoordig vooral goed in de tropische gebieden. De bananenplant staat bekend om zijn grote, diepgroene bladeren die een rafelige speelse rand hebben. Met de juiste verzorging kun je hem bijna zien groeien! Ook heel leuk om dus cadeau te doen, bij bijvoorbeeld een housewarming. De bananenplant vult meteen de woonkamer met al zijn groen en liefde.

Het is een plant die enige aandacht vereist, maar dan krijg je er ook wat voor terug: een vakantiegevoel in de huiskamer bijvoorbeeld! Ga tussen het thuiswerken door af en toe naast je groene vriend zitten, drink er een (bananen!)smoothie bij en waan je voor een moment in de tropen.

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 2 reviews
Veel water nodig
Licht luchtreinigend
Direct zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 75 cm
24 cm
3500 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom